• +373(68)636-337
  • +373(68)833-433
  • +373(68)636-337
  • +373(68)833-433

Despre noi

Silk Company SRL este una dintre cele mai importante companii de pe teritoriul r. Moldova în producția și vânzarea de tacamuri și ambalaje de unică folosință. De peste 20 de ani am vândut tacâmuri de unică folosință, ambalaje și tacâmuri.
Compania Silk Company SRL are contracte existente cu cele mai mari lanțuri de comercianți și experiență în organizarea furnizării de evenimente internaționale, ceea ce pune accentul pe profesionalismul înalt și pe fiabilitatea noastră excepțională.

Producția de tacamuri și ambalaje de unică folosință este o afacere tehnologică, inteligentă și cu costuri ridicate. Cu toate acestea, prețurile produselor rămân la nivelul pieței medii. Analizăm în mod constant situația pieței și ajustăm prețurile pentru a oferi cele mai bune condiții clienților noștri.

Un sortiment larg de mărfuri verificate permite satisfacerea nevoilor diverselor grupuri de consumatori. O linie construită de grupuri de produse vă permite să selectați produse cu caracteristici diferite – „preț-calitate” și să creați un pachet de produse individuale pentru nevoile specifice și cererile de preț ale fiecărui client.

Nivelul propus de servicii se apropie de standardele europene, conform cărora funcționează cei mai mari furnizori europeni. Ne străduim să ne salvăm timpul și să oferim cel mai bun pachet de servicii.

Suntem gata să oferim clienților noștri condiții favorabile de cooperare și să împărtășim mulți ani de experiență.

Gama principală de produse este tuburile pentru băuturi, recipientele din plastic de unică folosință, seturile de tacamuri de unică folosință, folia, filmul și pergamentul. Producția companiei este conformă cu standardele internaționale de calitate internaționale ISO 9000/9001.

Silk Company

Parteneri nostri